NAK BELAJAR SAHAM?

Anda baru ingin berjinak-jinak dengan dunia pelaburan? Atau anda seorang pelabur yang ingin mengetahui kaedah menjana keuntungan dengan cara yang lebih senang dan terbukti?
Ketahui kaedah terunggul untuk melabur saham dengan menghadiri Bengkel Saham Patuh Syariah secara PERCUMA. Tempat duduk adalah TERHAD!

Seminar Labur Saham Syariah [ONLINE]
Tarikh : 29 June (Selasa)
Masa : 8pm-10pm

Penafian: Semua jenis pelaburan membawa risiko, termasuk kehilangan semua jumlah yang telah dilabur. Kegiatan seperti ini tidak sesuai untuk sesetengah orang.
Kelas Saham daripada VI College ini tiada kena mengena dengan skim cepat kaya, bisnes Multi-Level Marketing (MLM), khidmat nasihat berkaitan sekuriti, atau pengurusan dana. Dengan menghadiri seminar kami, anda akan mempelajari kaedah mengenalpasti peluang pelaburan di dalam pasaran saham dan juga hartanah melalui “Real Estate Investment Trust (REIT)” dengan cara yang selamat iaitu kaedah “value investing” atau pelaburan nilai yang mampu menjana keuntungan di dalam bentuk dividen, keuntungan daripada sewaan (jika anda melabur di dalam REIT), dan juga keuntungan daripada peningkatan harga syer yang dibeli, iaitu “capital gain”. Semua kaedah pelaburan mempunyai risiko tersendiri, termasuklah risiko kehilangan keseluruh modal yang dilaburkan. Oleh itu, aktiviti pelaburan ini bukan untuk semua individu, tetapi hanya buat mereka yang memahami tahap risiko yang diambil ketika melakukan pelaburan.

Copyright 2021 - 8VI Malaysia Sdn Bhd